Lid worden?

Lijkt het je leuk om een (blaas)instrument te bespelen? Wil je dat niet alleen doen, maar in gezelschap? Wordt dan lid van Semper Crescendo!

Semper Crescendo biedt je een veilige omgeving waarin je les krijgt in theorie en praktijk van gediplomeerde leraren of leraressen. Ons opleidingsplan is in vele jaren door en door beproeft en brengt je binnen enkele jaren op een niveau dat je met het groot orkest kunt meespelen.

We spelen zeer gevarieerde muziek: van originele harmoniemuziek (klassiek én modern) tot (bewerkingen van) film-, pop- of klassieke muziek.

Kosten
Voor de prijs hoef je het lidmaatschap in ieder geval niet te laten! De contributie die je aan Semper Crescendo betaalt hangt af van het type instrument dat je kiest:

Contributie Flierefluiters (niet-harmonie-instrumenten)
€115,- per seizoen, inclusief lessen

Contributie harmonie-instrumenten
Eerste jaar €15,- per maand, incl. lessen
Lesgelden dienen met de docent te worden afgesproken en direct aan hem/haar te worden betaald.

Van de contributie worden de kosten voor de dirigent, bladmuziek, concerten, enzovoorts vergoed. Daarnaast krijg je voor dit bedrag een uniform en instrument in bruikleen van de vereniging. Schaf je liever een eigen instrument aan? Dan kun je wanneer je minimaal 4 jaar lid blijft 25% tegemoetkoming van Semper Crescendo ontvangen.

Wil je lid worden of heb je vragen?
Het inschrijfformulier van Semper Crescendo kun je downloaden via deze link: Inschrijfformulier. Deze kun je invullen en mailen naar info@mvsempercrescendo.nl. Het huishoudelijk reglement van de vereniging kun je hier downloaden: Huishoudelijk Reglement. In het kader van de AVG maken we je attent op onze privacy policy.

Ook voor al je vragen kun je mailen naar info@mvsempercrescendo.nl.