Lid worden?

Lijkt het je leuk om een (blaas)instrument te bespelen en wil je dit samen met andere muzikanten doen? Wordt dan lid van Semper Crescendo!

Bij Semper Crescendo krijg je les in theorie en praktijk van onze eigen leraren of leraressen. Binnen enkele jaren kun je eerst met het leerlingenorkest en daarna met het groot orkest meespelen.

Semper Crescendo en de Semper Kids spelen allerlei soorten muziek: van originele harmoniemuziek tot (bewerkingen van) film-, pop- of klassieke muziek.


Ons inschrijfformulier kun je downloaden via deze link. Deze kun je invullen en mailen naar info@mvsempercrescendo. Dit adres mag je ook gebruiken als je vragen hebt!

Kosten
Voor de prijs hoef je het lidmaatschap in ieder geval niet te laten! De contributie die je aan Semper Crescendo betaalt, hangt af van het type instrument dat je kiest:

Contributie harmonie 
Leerlingen betalen €6,50 per maand. De hoogte van het lesgeld wordt met de docent afgesproken en dit wordt ook direct aan hem/haar betaald.

Na het behalen van het A-diploma kunnen de leerlingen meespelen in het groot orkest. De contributie bedraagt dan € 13 per maand.
Van de contributie worden kosten voor bladmuziek, concerten, enz. vergoed. Daarnaast krijg je voor dit bedrag een instrument in bruikleen van de vereniging.